Skip to main content

Spiertherapie

Bij Danny van Dijk kan je ook terecht voor therapeutische behandelingen zoals Dryneedling, Cupping en Electro Spierstimulatie.

Selectief Masseren

Door selectief te masseren op het lichaam bij Klachten kunnen we ons concentreren op de pijnklacht. We masseren hier dus alleen op de plek waar we de pijn kunnen verminderen. Met deze ”pijnbestrijding massage” verlichten we direct de pijn en worden de spieren weer soepel waardoor er weer voldoende bloed doorheen kan stromen.

We kunnen deze behandeling voor verschillende klachten inzetten, zoals:
  • Hoofdpijn of Migraine klachten
  • Lage Rug en/of Onderrug klachten
  • Schouder en arm klachten zoals RSI of CANS
  • Been, knie, enkel en voetklachten zoals een Runners knee
Klachtbehandeling bij sportmassage Rotterdam

Dryneedling behandeling

Dryneedling is een zeer effectieve behandeling om snel van bepaalde klachte af te kunnen komen.

Als je last hebt van heftige verklevingen in de spieren, ook wel knoopjes genoemd in de volksmond, kan je er voor kiezen om deze te laten behandelen door middel van dryneedling

Met deze behandeling zorg je er voor dat je met een Acupunctuurnaald meteen tot de kern gaat van een verkleving. Deze kern zal hier reageren door een Twitch te geven. Dit is een ongecontroleerde samentrekking van de betreffende spier. Het gevolg hier van is dat het verkleefde melkzuur los komt en dus kunt weg masseren.

Een snelle heftige behandeling die snel tot resultaat leidt.

Dryneedling bij sportmassage Rotterdam
Cupping

Met de Chinese geneeswijze kan je veel kanten op. Wij gebruiken hier maar een heel klein onderdeel van; namelijk, Cupping. Want hiervan is bewezen wat de behandeling voor je kan doen.

Cupping laten uitoefenen op je spieren zorgt er voor dat ze sneller herstellen, pijntjes wegneemt, ontstekingen geneest en de bloedsomloop een flinke boost geeft. Want naast dat het de spieren spoepel maakt zorgt het ook dan het bindweefsel en de huid geoptimaliseerd word.

We voeren meestal moving cupping uit, maar ook koud / dry cupping kan toegepast worden.

Cupping bij sportmassage Rotterdam

Electro Spierstimulatie

Om bepaalde spierklachten sneller op te kunnen lossen kan je er voor kiezen om "ems" te ondergaan. Hierbij worden er met impulsen op de aangedane spieren geprobeerd deze te ontspannen zodat de bloedsomloop wordt verbeterd en de spier weer kan herstellen waardoor lichaamsvermoeidheid en stress worden weggenomen. Het is zeer effectief bij het behandelen van de cervicale en lumbale wervelvlekken als gevolg van werk en werkhouding. Het helpt bij het verlichten van artritis, artralgie, reuma. Na 1 behandeling kan je hier al vooruit gang in voelen.

Electro Spierstimulatie in Rotterdam
Behandeling
15 Minuten
€ 16,00
Behandeling
25 Minuten
32,00
Behandeling
40 Minuten
€ 45,00
Behandeling
55 Minuten
€ 60,00
Voor deze behandelingen reserveer je gewoon een sportmassage