Skip to main content

Sportmassage

Voor de betere sportmassage kom je naar Danny van Dijk en ervaar: optimalisatie, blessure preventie en behandeling voor iedereen.

De sportmassage voor spieren

Als jij je spieren veel gebruikt, of dit nou is tijdens sporten of tijdens je werk zoals een bouwvakker is het belangrijk om je lijf goed te verzorgen. Je spieren zijn het belangrijkste die jij nodig hebt om te kunnen bewegen, waarom dan niet regelmatig laten verzorgen.

Verzorging van je haren, je kleding of je gezicht is de normaalste zaak maar dit zelfde onderhoud van je spieren wordt veel te veel niet gedaan of te weinig. Een afspraak maken als je al ergens last van hebt is voor je spieren eigenlijk al te laat. Denk aan jezelf en gun jezelf deze goede verzorging.

Een goede sportmassage laat je lichaam lekker en soepel bewegen. Het neemt die kleine pijnklachten weg en zorgt er voor dat je beter in je vel komt.

De sportmassage bij sportmassage Rotterdam

Blessure preventie

Sporters moeten op hun lichaam en spieren kunnen vertrouwen en naast het lichaam in topvorm te houden met een sportmasssage kunnen we je ook assisteren om preventief blessures te voorkomen.

Tijdens de trainingsperiode van een sporter is het belangrijk om daar te werken waar de knelpunten liggen. Voor elk type sport worden spieren en spiergroepen anders belast dan bij andere sporten en hier op inspelen als sporttherapeut zorgt er voor dat jou lichaam in top condite blijft, zonder pijnlijke blessures.

Voor elke sporter hebben wij een persoonlijke aanpak en geven wij handvatten en tools voor jezelf tijdens het sporten en behandelen we spieren, gewrichten of lichaamsdelen op die manier dat je lijf het aan ken.

Blessure Preventie van sportmassage Rotterdam
Blessure behandeling

Mocht je ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch een blessure oplopen is het fijn dat je op een verstandige manier behandeld kan worden.

Bij ons zijn alle blessures wel eens de reveu gepasseerd en verholpen. Met deze opgedane kenneis kunnen we iedereen weer op de been te helpen. Afhankelijk van de blessure zal het ene sneller gaan dan de ander.

Blijf niet te lang doorlopen als je pijn voelt, laat het onderzoeken en zo nodig behandelen om sterker uit de strijd te komen.

Blessure Behandeling van sportmassage Rotterdam
Sportmassage
15 minuten
€ 18,00
Sportmassage
30 minuten
€ 35,00
Sportmassage
45 minuten
€ 50,00
Sportmassage
60 minuten
€ 65,00