Skip to main content

Sportzorg Massage

Sportzorg massage helpt elk lichaam beter te functioneren door het afvoeren van afvalstoffen waardoor klachten in de spieren worden voorkomen.

De betere verzorging voor de spieren

Voor goede algemene verzorging van de spieren is een sportzorg massage de uitkomst. Hierbij blijven de fricties buiten beschouwing, deze behoren tot de sportmassage.

Bij deze massage richten we ons vooral op de verzorging van de spieren, dat ze soepel blijven en het lichaam optimaal kan functioneren.

Deze stevige massage is een weldaad voor elk lijf en zorg voor een goed afvoer van afvalstoffen. Dit voorkomt ophoping hier van wat pijnlijke triggerpoints kan veroorzaken. Neem dus de tijd voor je lichaam en laat deze regelmatig verzorgen met deze massage.

Een goede regelmatige sportzorg massage help je lichaam om soepel en fit te blijven.

De sportmassage bij sportmassage Rotterdam

Rekken en Strekken

Mocht je ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch een blessure oplopen is het fijn dat je op een verstandige manier behandeld kan worden.

Bij ons zijn alle blessures wel eens de reveu gepasseerd en verholpen. Met deze opgedane kenneis kunnen we iedereen weer op de been te helpen. Afhankelijk van de blessure zal het ene sneller gaan dan de ander.

Blijf niet te lang doorlopen als je pijn voelt, laat het onderzoeken en zo nodig behandelen om sterker uit de strijd te komen.

Rekken en Strekken bij de Sportzorg massage Rotterdam
Sportzorg Massage
30 Minuten
€ 35,00
Sportzorg Massage
45 Minuten
€ 50,00
Sportzorg Massage
60 Minuten
€ 65,00