Massage Therapie

Bij Danny van Dijk kan je ook terecht voor therapeutische behandelingen zoals dryneedling, triggerpoints en cupping.

Klachtbehandeling

Door selectief te masseren op het lichaam bij een Klachtbehandeling kunnen we ons concentreren op de pijnklacht. We masseren hier dus alleen op de plek waar we de pijn kunnen verminderen. Met deze ”pijnbestrijding massage” verlichten we direct de pijn en worden de spieren weer soepel waardoor er weer voldoende bloed doorheen kan stromen.

We kunnen deze behandeling voor verschillende klachten inzetten, zoals:
  • Hoofdpijn of Migraine klachten
  • Lage Rug en/of Onderrug klachten
  • Schouder en arm klachten zoals RSI of CANS
  • Been, knie, enkel en voetklachten zoals een Runners knee
Klachtbehandeling bij sportmassage Zwijndrecht

Dryneedling behandeling

Dryneedling is een zeer effectieve behandeling om snel van bepaalde klachte af te kunnen komen.

Als je last hebt van heftige verklevingen in de spieren, ook wel knoopjes genoemd in de volksmond, kan je er voor kiezen om deze te laten behandelen door middel van dryneedling

Met deze behandeling zorg je er voor dat je met een Acupunctuurnaald meteen tot de kern gaat van een verkleving. Deze kern zal hier reageren door een Twitch te geven. Dit is een ongecontroleerde samentrekking van de betreffende spier. Het gevolg hier van is dat het verkleefde melkzuur los komt en dus kunt weg masseren.

Een snelle heftige behandeling die snel tot resultaat leidt.

Dryneedling bij sportmassage Zwijndrecht

Triggerpoints

Met een triggerpoints behandeling werken we op de vaste punten waar deze zich bevinden. Deze punten zijn dé zwaar belaste plekken in een bepaalde spier. Door deze belasting zullen hier verklevingen optreden.

Als zo'n spier verkleefd is, raakt hij zijn elasticiteit kwijt. Dit houd dan weer in dat de bewegingsuitslag wordt verminderd en je die arm of been in mindere mate kunt gebruiken.

Met deze wetenschap weet een sporttherapeut hoe hij moet werken om je spieren weer soepel moet krijgen door deze triggerpoints te bewerken en waar het kan geheel doen oplossen. Niet elke triggerpoint kan je zomaar weg werken. Sommige zijn zo heftig dat je dat niet met één behandeling voor elkaar krijgt, hier wordt dan een behandelplan op gemaakt die we gaan uitwerken tot jij weer helemaal los in de spieren zit.

Triggerpoints van sportmassage Zwijndrecht
Cupping

Met de Chinese geneeswijze kan je veel kanten op. Wij gebruiken hier maar een heel klein onderdeel van; namelijk, Cupping. Want hiervan is bewezen wat de behandeling voor je kan doen.

Cupping laten uitoefenen op je spieren zorgt er voor dat ze sneller herstellen, pijntjes wegneemt, ontstekingen geneest en de bloedsomloop een flinke boost geeft. Want naast dat het de spieren spoepel maakt zorgt het ook dan het bindweefsel en de huid geoptimaliseerd word.

We voeren meestal moving cupping uit, maar ook koud / dry cupping kan toegepast worden.

Cupping van sportmassage Zwijndrecht
Behandeling
15 Minuten
€ 16,00
Behandeling
25 Minuten
32,00
Behandeling
40 Minuten
€ 45,00
Behandeling
55 Minuten
€ 60,00
Voor deze behandelingen reserveer je gewoon een sportmassage
Zoek niet verder
Heb je een goede
Sportmassage nodig, zoek niet verder, kom in contact ✌️ of RESERVEER NU !
Sportmassage Zwijndrecht Logo © Danny van Dijk. Alle rechten voorbehouden.
Onderdeel van:
Lichaamsinstituut Bodyland
Ontworpen door: